Услуги

Когато става дума за идеи, въображението не търпи ограничения! Но понякога имаме нужда да стимулираме фантазията си с добри нагледни идеи. Огромният брой печатни издания и Интернет сайтове в областта на дизайна, както и компютърните програми за моделиране, помагат с визуализирането на конкретни проекти.

А когато идеите и желанията са вече ясни, се включва нашият екип от професионални консултанти.

Професионална консултация

Съчетаването на цветове и нюанси в едно пространство може да бъде истинско предизвикателство, особено когато възможностите за избор са почти неограничени.

Специалистите ни ще помогнат с прецизни насоки за реализиране и на най-амбициозните ви проекти.

Разнообразната ни продуктова гама позволява постигането на почти всеки цвят върху почти всяка повърхност. Например, ако сте избрали цвят „пепел от рози“ за една или повече стени, можете да имате същия цвят и като боя за метал, за дърво, за пластмаса, а с подходящ грунд ще можете да декорирате в този цвят почти всяка повърхност.

Изключително високият качествен контрол на производство гарантира идентични цветове за всеки вид продукт, при всяко негово смесване.

Всеки път, когато имате идея, не се колебайте, а намерете в Контакти най-близкия магазин, в който нашите експерти с готовност ще ви дадат съвет и насоки.

Експерти в нанасянето на ефекти

Някои продукти изискват специфични техники на нанасяне за постигането на ефектен резултат. Това включва, както избора на подходящи материали и подготовката на основата за боядисване, така и самото полагане на слоевете.

Ако проектите ви предвиждат стени с ефекти, добра идея е да се консултирате предварително със специалисти.

Ние предлагаме услугата нанасяне на декоративни бои и мазилки и предварителна подготовка на основите за декориране.

В Контакти ще намерите адресите на нашите магазини, където ще получите подробна информация за продукти, цени и срокове на изпълнение.

На посочените телефони нашите консултанти ще ви насочат към магазините, в които можете да разгледате каталози и мостри на продуктите.

Нашите съвети във ваша помощ

Вашите проекти са плод на вашето въображение и желание да реализирате оригиналния си вкус за дизайн. Подкрепени от експертните ни съвети, ще можете да изберете точните продукти и системи за декориране, които да гарантират търсения резултат.

Базови правила за избор на цветове и продукти за интериора

 • Цветовете трябва да се развиват плавно във височина. Ако сте решили да използвате нюанси на един цвят, полагайте ги равномерно от по-светло към по-тъмно или обратно, без резки преходи.

 • Комбинациите на контрастни цветове следват правилото за избор между „тъмни стени-светъл под и таван“ или „светли стени-тъмен под и таван“.

 • Изборът и съчетанието на цветовете на продуктите за боядисване изисква съобразяване с цвета на другите елементи на интериора (мебели, естествена дървесина на подове, дограми, бяла и черна техника).

 • Важно е да се помни, че цветовете, демонстрирани в каталозите или на мостри са показани на малка площ и изглеждат по-светли, отколкото когато са нанесени на голяма площ (стени).

 • Почти всеки цвят изглежда различно на различна светлина – дневна или изкуствена. Това трябва да се вземе предвид, когато се сравнява цвят на боя с каталог в магазин с луминисцентно осветление.

 • Преценката на цвят/нюанс е най-точна чрез съпоставяне. Можете да поставите мостра на цвета до бяла мостра или до цветове, с които планирате да го съчетавате - цвят на ламинат, на плочки, на мебели, на орнаменти от камина, декорации и др.

 • Най-добре можете да прецените идеите си като реално ги онагледите с избрания продукт. Експериментите дават най-сигурните отговори, но са скъп начин за проверка.
  Когато търсите оригинални и нестандартни решения, като например чрез наслагване на полупрозрачни и непрозрачни слоеве от продукти за декориране, това е и единственият начин да оцените своите замисли.
  Богатата продуктова палитра вдъхновява огромен брой съчетания, допълнени от разнообразните техники на наслагване на плътни, полупрозрачни и прозрачни слоеве от различни по вид продукти. Само въпрос на време е вашето въображение и кураж за експерименти, подкрепени от предлаганите от нас продукти и инструменти, да създаде нова декорация или ефект.

 • Изяснете предварително важните въпроси.
  За всеки продукт има различни правила за нанасяне, съхранение и техника на безопасност. Необходимо е да уточните каква ще е повърхността, която ще се декорира, при какви условия и с какви инструменти.
  Нашите консултанти ще ви предоставят подробна информация за възможните решения – за начините, условията и методите за работа с препоръчания продукт. Спазването на правилата е гаранция за дълготрайността на ефектите от продукта.

Всички права запазени. © 2015 Вамко ООД
уеб дизайн: Уебвижън