Преимущества и приложение

Ние предлагаме стъклофибърните тапети на немската компания Vitrulan. Те са с подсилена техническа структура и комбинирани с висококачествени бои и покрития придават на помещенията уникална атмосфера. Стъклопакетите Vitrulan се предлагат в голямо разнообразие на моделите - класически, елегантни с щампа или фирмени символи и с декоративни елементи. Те са най-оптималното решение за често използвани помещения и сгради, защото са изключително устойчиви на износване и триене. Антисептичните и антиалергичните им качества, в комбинация с лесното поддържани и устойчивостта им на пожар ги правят идеално решение за ресторанти, хотели, болници и бизнес центрове.

Високо немско качество

За германците нищо добро не е достатъчно. Контролът за качество на стъклотапетите с марка Vitrulan се спазва изключително стриктно, тъй като дори и най-дребните дефекти на тъканите могат да се появят по време на производството. За лесно поставяна, гърба на тапета е маркиран със синя линия, а повърхността е приятна на допир.

Антисептични и антиалергични

В комбинация с избрана система на боядисване, стъклофибърните тапети са идеалната декоративна релефна структура за почистване, която не допуска проникването на микроорганизми и образуването на плесен.

Висококачествена структура

Стъклотапетите са изработени от изключително тънки нишки, което прави структурата на изтъкавене по-изпъкнала и подредена, а специалните им краища не позволяват тя да бъде начупена. Всичко това ви гарантира, че със стъклотапетите ще овладеете дори най-трудните ситуации по отношение на повърхността (лесно нанасяне около ръбове на стени и краища).

 Безпроблемно и идеално сглобяване

Нишките запазват структурата си дори при рязане на тапета, краищата не се изкривяват, а всичко това е предпоставка за лесното съединяване на отрязаните участъци.

Устойчивост на влага и поправки на повърхността

Стъклофибърните тапети могат да бъдат безпроблемно нанасяни, дори и след като са били в допир с вода и лепило. Поради водоустойчивостта и гъвкавата им структура, дори най-грубият начин за нанасяне на стъклофибърни тапети няма да ги повреди. Еластичността им осигурява добре оформени и прави ъгли - без образуване на въздушни джбове.

001
002
004
007
009
010
013
015
016
017
021
022
023
024
025
027
029
030
026
011

Всички права запазени. © 2015 Вамко ООД
уеб дизайн: Уебвижън