Серия Phantasy Logo

Неповторим дизайн със серията на "фантастичното лого". С “фантастичното” лого, всяко помещение в банки, хотели, ресторанти, клубове, офиси придобива индивидуален облик.

Предимства: Индивидуалност в корпоративния стил, успоредно с  уникалните технологични преимущества на съвременните стъклофибърни тапети с марка “Vitrulan”.

Прочети още...

Преимущества и приложение

Ние предлагаме стъклофибърните тапети на немската компания Vitrulan. Те са с подсилена техническа структура и комбинирани с висококачествени бои и покрития придават на помещенията уникална атмосфера. Стъклопакетите Vitrulan се предлагат в голямо разнообразие на моделите - класически, елегантни с щампа или фирмени символи и с декоративни елементи. Те са най-оптималното решение за често използвани помещения и сгради, защото са изключително устойчиви на износване и триене. Антисептичните и антиалергичните им качества, в комбинация с лесното поддържани и устойчивостта им на пожар ги правят идеално решение за ресторанти, хотели, болници и бизнес центрове.

Прочети още...

Серия Magnet Plus

Стъклотапетите от серията Magnet Plus е с магнитно покритие на гърба. Това позволява да ползвате цялата стена като магнитно табло - сигурно и чисто - за презентации или място за проява на креативност и забавления.

Предимства: лесни за поставяне, повече място за креативност, пожароустойчиви и лесни за поддържане покрития.

Прочети още...

Серия Pigment Plus

Предварително подготвена структура – спестявате време и пари и си осигурявате конкурентно предимство. Идеални за нанасяне в големи сгради, изискващи ефективност и завършеност.

Предимства: Разнообразни дизайни, съчетаващи елегантен и непринуден стил. Лесни за нанасяне, дори и подходящи за ъгли, защото тапетът си остава стабилен и гъвкав.

Прочети още...

Серия Aqua Plus

Серията Agua Plus използва иновативен метод, който се активира когато тапетите се намокрят и променя десена им.

Прочети още...

Серия Classic Plus

Изящни тапети с неповторими и разнообразни дизайни

Предимства: Разнообразни дизайни, блестяща елегантност и внушителна структура, отлични водоустойчиви свойства - могат лесно да бъдат пренаредени, за да позволят многократното отстраняване и повторно монтиране на тапета прикрепен с лепило. 

Увеличените изображения показват разпределението на текстурата върху 1 кв.м.

Прочети още...

Серия Phantasy Plus

Чрез помощта на новите технологии за втъкаване, колекцията предлага неограничени възможности на дизайна, позволяващи неограничени алтернативи за декориране на стаите в изискан вид и индивидуална атмосфера.

Предимства: Голям брой привлекателни дизайни, Лесни за нанасяне, Равномерно покритие на цвета, Устойчиви на износване, Великолепна структурна тъкан дори и след няколкократно пребоядисване на повърхността, Възможност за изготвяне по индивидуални поръчки

Прочети още...

Всички права запазени. © 2015 Вамко ООД
уеб дизайн: Уебвижън