NVS Спрей Цинков Грунд

Антикорозионен грунд под формата на спрей на основата на цинков прах и смоли. Предназначен за постигане на висока устойчивост на покрития богати на цинк и катодна защита на металните повърхности.

Прочети още...

NVS Спрей Акрилен Мат

Бързосъхнеща акрилна матова боя под формата на спрей, за вътрешно и външно приложение.

Прочети още...

NVS Спрей Акрилен Гланц

Бързосъхнеща акрилна гланцова боя под формата на спрей, за вътрешно и външно приложение.

Прочети още...

NVS Спрей Смазка

Силно проникваща смазка с хидрогъбични характеристики. Специален продукт за предотвратяване на корозия и постигане на постоянна зашита на повърхността.

Прочети още...

NVS Спрей Бяла Грес

Висококачествена течна бяла грес на основата на литиев комплекс за дълготрайно смазване при екстремни условия на труд при високи температури. Съдържа PTFE частици, които предпазват повърхността от износване и корозия, дори и в случаите на вибрации и трептения.

Прочети още...

NVS Спрей Грунд за черни метали

Бързосъхнещ синтетичен грунд с финален матов ефект под формата на спрей, за вътрешно и външно приложение. Не съдържа хром и олово.

Прочети още...

NVS Спрей Антикорозионен Грунд INOX

Антикорозионен акрилен грунд под формата на спрей на основата на смоли, добавки и 316L частици. Предназначен за постигане на много добро покритие, висока степен на антиоксидантна защита върху металните повърхности и осигуряващ финален ефект подобен на неръждаема стомана.

Прочети още...

NVS Спрей Бяла Техника

Бързосъхнещ гланцов акрилен емайллак против ръжда под формата на спрей, непожълтяващ.

Прочети още...

NVS Спрей Термоустойчив до 600°С

Термоустойчива боя под формата на спрей, предназначена да защитава и декорира максимално металните повърхности, изискващи устойчивост на високи температури, за вътрешно и външно приложение.

Прочети още...

NVS Спрей Флуоресцентен

Бързосъхнеща акрилна флуоресцентна боя под формата на спрей, за външно и вътрешно приложение, предназначена за защита и декорация на всякакви видове повърхности.

Прочети още...

NVS Спрей Ефект Ковано Желязо

Епоксиден емайллак за декорация и защита на метални повърхности под формат на спрей за директно нанасяне, без нужда от грунд, за вътрешно и външно приложение. Осигурява отлична защита срещу корозия и създава финален ефект „ковано желязо”.

Прочети още...

NVS Спрей Ефект Металик

Бързосъхнеща акрилна гланцова боя с финален ефект „металик” за вътрешно и външно приложение под формата на спрей. За защита и декорация на различни видове повърхности като: метал, алуминий, стомана, ламарина и др.

Прочети още...

NVS Спрей Ефект Хром

Бързосъхнеща боя с ефект „Хром” за вътрешно приложение под формата на спрей.

Прочети още...

NVS Флуоресцентен Маркер

Флуоресцентен маркер под формата на спрей за топографски знаци и временна маркировка върху различни повърхности. Силно забележима боя, позволяваща лесното четене на знаци, букви и числа.

Прочети още...

Всички права запазени. © 2015 Вамко ООД
уеб дизайн: Уебвижън