Ножчета и остриета

Можем да ви предложим висококачествени макетни ножове и резервни остриета в огромно разнообразие и с гарантираното качество на Color Expert.

Прочети още...

Защитни средства

Ние разполагаме с широка гама от защитни продукти - маски за защита от прах с вентили и без, гащеризони, ръкавици и много други.

Прочети още...

Удължители и дръжки

Сред нашите продукти можете да намерите различни видове регулируеми удължители, както и дръжки за различни формати валяци.

Прочети още...

Четки

При нас можете да намерите всякакви четки на Color Expert - четки за боядисване на прозорци, четки за дисперсионни, латексови и фасадни бои, четки за синтетични бои, четки за лакове, четки за акрилни лакове, четки за лазурни лакове и консерванти за дърво и още много други.

Прочети още...

Други инструменти

При нас можете да намерите огромно разнообразие от инструменти - Валяци, дръжки за валяци, удължители, маламашки, мистрии, пердашки, бъркалки за бормашини, бояджийски гащеризони, четки, щапкли, покривала, инструменти за декоративни бои и ефекти, ленти за фуги, пластмасови и гумени вани, шлайф гъби, комплекти за боядисване, кофи, защитни хартиени лепенки, трупчета за шкурка, шпатули и други. .

Прочети още...

Лепещи ленти (тиксо)

Ние предлагаме огромно разнообразие от висококачествени лепещи ленти (тиксо).

Прочети още...

Валяци

Ние предлагаме пластмасови бояджийски валяци на немската фирма Color Expert. Разполагаме с широка гама от продукти, подходящи за водоразредими бои и лакове, за дисперсионни, латексови и фасадни бои, за лазурни лакове и валяци за синтетични бои.

Прочети още...

Ванички

Ние предлагаме пластмасови бояджийски ванички на немската фирма Color Expert.

Прочети още...

Всички права запазени. © 2015 Вамко ООД
уеб дизайн: Уебвижън