За нас

“Вамко“ ООД е създадена през 1994 г.

Година по-късно, фирмата става изключителен представител и вносител на продуктите на водещия световен производител на бои, лакове и латекси – AkzoNobel.

Индустриалният концерн AkzoNobel е създаден в далечната 1646 г. и благодарение на дългогодишния си опит и традиции, в наши дни е лидер на световния пазар на декоративни покрития. Всички продукти, произведени от AkzoNobel имат гарантирано високо качество, изключителни защитни възможности и покривна способност. Продуктите са екологично чисти и са сертифицирани по международния стандарт EN 13300.

„Вамко“ ООД предлага на българския пазар продуктите на AkzoNobel с търговските марки Levis, Sikkens, Dulux и Trimetal.

Levis Sikkens Dulux Trimetal

През 1995 г. „Вамко“ ООД стартира изграждането на магазинна мрежа за търговия на дребно. Със създаването на COLOR HOME, компанията развива своята визия за модерно, комплексно, надеждно и екологично чисто боядисване на дома.

COLOR HOME е нещо повече от верига магазини с богатата продуктова гама от латекси, фасадни и декоративни бои и мазилки, грундове и китове. Концепцията на нейните създатели от „Вамко“ ООД е да бъде обезпечен целия процес на интериорно и екстериорно боядисване. За тази цел в продуктовия асортимент са включени и специални бои и продукти, стъклопакети и интериорни декоративни елементи, които да помогнат за реализирането и на най-амбициозните проекти на клиентите.

Освен добре познатите марки на AkzoNobel – боите Levis и Dulux, в магазините COLOR HOME се предлагат и професионалните покрития и продукти за дърво на Sikkens, немски стъклофибърни тапети на фирма Vitrulan, инструменти и пособия за декориране на фирма Color Expert, както и продуктите за професионалисти на немския производител Zweihorn.

Благодарение на перфектното качество на предлаганите продукти и коректната работа със своите клиенти, вече почти 20 години „ВАМКО” ООД е предпочитан партньор на професионалистите в България – архитекти, инвеститори и строителни компании.

Някои от най-луксозни хотели в София и страната, модерни болници, курортни и търговски комплекси са създали впечатляващия си екстериорен и интериорен дизайн чрез марките, предлагани от компанията.

Своеобразни гаранти за безкомпромисното качество на продуктите са такива мащабни обекти, като:

  • Хотелите Хилтън и Кемпински Хотел Зографски в София Хризантема, Тиара Бийч и Родопи в к.к. Слънчев бряг Марица и Марина в к.к. Слънчев ден Хавана, Арабела и Мимоза в к.к Златни пясъци Бургас, Созопол, Маджестик, Сънитравел клуб, Академика сий палас, Континентал, Несебър, Тракия Плаза
  • Болница "Света Екатерина“ – София
  • Увеселителен парк „София ленд“
  • Туристически комплекс Елените и много други.

 

Хотел ХИЛТЪН, София
Хотел ХРИЗАНТЕМА
Хотел ТИАРА БИЙЧ

Всички права запазени. © 2015 Вамко ООД
уеб дизайн: Уебвижън