Orione

Акрилна боя със сложно декоративно покритие. Специалните перлени пигменти придават на повърхността финален хромов ефект, който се променя в съответствие с яркостта на помещението.

Приложение: За вътрешни стени на къщи, магазини, офиси, хотели, ресторанти.
Повърхности: За нови, варови или силно абсорбиращи повърхности; Върху шпакловани стени и производни, гипсокартон, стари добре прилепнали бои.
Опаковки: 1л.
Време на съхнене между два слоя: Повторно нанасяне след 3-4 часа
Време на съхнене на слой: При 20°С -> 1 час на допир; 2 часа пълно изсъхване
Покриваемост (еднослойна): 9м²/л
Миене на инструментите: Веднага след употреба с топла вода
Инструмент на нанасяне: Широка плоска четка
Подготовка на повърхностите: Почистете добре повърхностите от прах, мазнини, напукани пластове стара боя. В случай, че по повърхността има влага, то тя трябва да бъде предварително обработена с препарат за отстраняване на плесента. Запълнете всички пукнатини по повърхността. Нанесете подходящ за повърхността грунд. Преди нанасянето на на декоративната боя Orione, трябва да нанесете един слой бял миещ се латекс. Оставете повърхността да изсъхне напълно и продължете с нанасянето на Orione. Нанасянето на първи слой от продукта става посредством използването на широка плоска четка и разпространението на продукта във вертикална и хоризонтална посока. След 3-4 часа нанесете втори слой от боята, но в посока противоположна на първоначалната.

Всички права запазени. © 2015 Вамко ООД
уеб дизайн: Уебвижън