Levis Lak Expert High Gloss Mix

Висококачествена алкидна боя с гланцов финален ефект. Цветове по каталог.

Приложение: За вътрешна и външна употреба, врати, рамки на прозорци, мебели, огради, ламперия и др. Подходящ за влажна околна среда. Отлична покривна способност и устойчивост на атмосферното влияние. Гланцов блясък. Може да се мие. Защитна и декоративна функция. Запазване на цветовете: яснотата на тоновете се запазва за дълъг период от време.
Повърхности: Дърво, метал, феро и не-феро метали, стари добре прилепнали бои сухи и почистени, предварително обработени с шкурка и с подходящ грунд.
Опаковки: 1 л.
Време на съхнене между два слоя: 16 часа
Време на съхнене на слой: 4 - 6 часа при 23°C и 50 % R.H.
Покриваемост (еднослойна): 15 м²/л
Миене на инструментите: С М600 или бял спирт.
Инструмент на нанасяне: Четка, мече, конвенционален пистолет
Подготовка на повърхностите: Дърво: изчистете / обезмаслете, изшкурете и премахнете прахта. Други повърхности: изчистете / обезмаслете и нанесете подходящ първоначален слой (грунд). Стари пластове бои в добро състояние: Измийте, изплакнете и оставете да изсъхнат. Почистете частите, които не са прилепнали добре. Изшкурете старите слоеве, които все още имат блясък. Ако е необходимо, премахнете ръждата и поправете повърхността. Премахнете прахта. Стари пластове боя в лошо състояние: Премахнете старите пластове боя , обезмаслете и изшкурете ако е необходимо.

Всички права запазени. © 2015 Вамко ООД
уеб дизайн: Уебвижън